Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZABJELO fk junior
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Robović bereikt de bal nog maar net als eerste. Robović speelt de bal door. Purić heeft problemen om de bal te vangen. Toljagić is nu in balbezit. Toljagić draait met de bal, schiet en ... Babić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Lušić de bal onder controle te krijgen. Orlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlović passt de bal met de wreef. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Barac rent richting de bal. Lušić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matović de bal. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lušić geeft een hoge lob. Miljević is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kovačević ... Strafschop! Kovačević krijgt een gele kaart. Miljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Purić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZABJELO 53%, fk junior 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZABJELO - fk junior 0:0

57e minuut.
Daar is Barac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barac probeert naar een medespeler te passen. Đorđić is nu in balbezit. Orlović rent richting de bal. Orlović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Purić rent richting de bal. Toljagić is nu in balbezit. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić rent richting de bal. Toljagić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Kozomara trapt de bal weg van het doel. Lušić kopt de bal weg. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZABJELO 67%, fk junior 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZABJELO - fk junior 0:0