Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk junior FAIR PLAY FK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Toljagić met een sublieme pass. Purić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đalović. Purić raakt geblesseerd tijdens het duel. Toljagić wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Drljević passt de bal zonder na te denken. Burić rent richting de bal. Burić met een sublieme pass. Višković bereikt de bal nog maar net als eerste. Višković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Drljević met een sublieme pass. Lušić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đalović. Đalović krijgt een gele kaart. Lušić raakt geblesseerd tijdens het duel. Đalović met een sublieme pass. Robović met een snel genomen vrije trap. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fk junior - FAIR PLAY FK 1:0

44e minuut.
Robović is nu in balbezit. Robović passt de bal in één keer door. Višković heeft problemen om de bal te vangen. Višković draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Đonović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk junior - FAIR PLAY FK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk junior 43%, FAIR PLAY FK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk junior - FAIR PLAY FK 1:1

46e minuut.
Klungelig pakt Višković de bal. Višković passt de bal in één keer door. Drljević probeert naar een medespeler te passen. Milidrag bereikt de bal nog maar net als eerste. Milidrag draait met de bal, schiet en ... Borota bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pinjatić probeert naar een medespeler te passen. Višković is nu in balbezit. Šofranac bereikt de bal nog maar net als eerste. Višković verovert de bal door een tackle van achteren. Višković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Burić passt de bal zonder na te denken. Višković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đonović. Višković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Drljević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Borota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Milidrag verovert de bal door een tackle van achteren. Milidrag probeert naar een medespeler te passen. Višković bereikt de bal nog maar net als eerste. Višković schiet op doel. Na een snelle pass probeert Đonović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fk junior - FAIR PLAY FK 1:2

64e minuut.
Purić rent richting de bal. Toljagić is nu in balbezit. Krtolica begaat een overtreding. Krtolica krijgt een gele kaart. Toljagić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Toljagić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dragović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bajović verovert de bal door een tackle van achteren. Višković is nu in balbezit. Bajović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Višković raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Višković kan niet meer verder spelen. Borozan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk junior 49%, FAIR PLAY FK 51%.
fk junior - FAIR PLAY FK 1:2