Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
odlj,. LIMAN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Marović verovert de bal door een tackle van achteren. Marović probeert naar een medespeler te passen. Štulanović rent richting de bal. Ignjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pivljanin is nu in balbezit. Vujanić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujanić met een sublieme pass. Jeftić rent richting de bal. Jeftić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vujanić probeert naar een medespeler te passen. Štulanović controleert de bal met de borst. Štulanović speelt de bal door. Ignjatović is nu in balbezit. Ignjatović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
odlj,. - LIMAN 0:1

35e minuut.
Pivljanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić rent richting de bal. Pivljanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pivljanin krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Štulanović is nu in balbezit. Vujanić verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatović verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatović haalt uit met een fantastische trap. Stamatović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odlj,. - LIMAN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odlj,. 56%, LIMAN 44%.
odlj,. - LIMAN 0:2

72e minuut.
Štulanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kapidžić komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Vujanić rent richting de bal. Pivljanin onderschept slim de pass. Kapidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapidžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odlj,. - LIMAN 0:3

88e minuut.
Jeftić probeert naar een medespeler te passen. Kapidžić rent richting de bal. Ćubić is nu in balbezit. Kapidžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapidžić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odlj,. 43%, LIMAN 57%.
odlj,. - LIMAN 0:3