Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eldinfc ZABJELO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Despotović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stamatović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orlović is nu in balbezit. Orlović haalt uit met een fantastische trap. Vesnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
eldinfc - ZABJELO 0:1

15e minuut.
Orlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Blagojević rent richting de bal. Blagojević probeert naar een medespeler te passen. Melić is nu in balbezit. Melić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Barac is nu in balbezit. Barac probeert naar een medespeler te passen. Blagojević rent richting de bal. Kažović rent richting de bal. Kažović haalt uit met een fantastische trap. Vesnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
eldinfc - ZABJELO 0:2

27e minuut.
Blagojević rent richting de bal. Blagojević met een sublieme pass. Melić bereikt de bal nog maar net als eerste. Melić schiet op doel. Babić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eldinfc - ZABJELO 1:2

34e minuut.
Vesnić met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Andrijašević de bal. Barac met een sublieme pass. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eldinfc - ZABJELO 1:3

39e minuut.
Madžgalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić rent richting de bal. Lakić probeert naar een medespeler te passen. Melić bereikt de bal nog maar net als eerste. Melić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eldinfc 56%, ZABJELO 44%.
eldinfc - ZABJELO 1:3

57e minuut.
Lopičić geeft de bal voor. Andrijašević kopt de bal weg. Vojnić heeft problemen om de bal te vangen. Mandić is nu in balbezit. Mandić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić met een sublieme pass. Melić rent richting de bal. Melić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
eldinfc - ZABJELO 2:3

73e minuut.
Lopičić met een snelle inworp. Lakić geeft de bal voor. Mandić geeft een lange en hoge pass. Melić rent richting de bal. Melić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mandić is nu in balbezit. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić passt de bal in één keer door. Melić bereikt de bal nog maar net als eerste. Melić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eldinfc 20%, ZABJELO 80%.
eldinfc - ZABJELO 2:3