Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZABJELO Sutjeska Fc
Normal Tactiek kockica
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Govedarica passt de bal zonder na te denken. Daar is Bračanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bračanov speelt de bal door. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Govedarica zal de hoekschop nemen. Bogunović kan de bal niet met de borst controleren. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović draait met de bal, schiet en ... Babić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZABJELO - Sutjeska Fc 0:1

14e minuut.
Bračanov speelt de bal door. Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokić met een sublieme pass. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bračanov met een sublieme pass. Govedarica met een sublieme pass. Klungelig pakt Bogunović de bal. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Madžgalj rent richting de bal. Ambrozio verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrozio probeert naar een medespeler te passen. Kokić is nu in balbezit. Kokić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bračanov rent richting de bal. Bračanov passt de bal in één keer door. Đorđić rent richting de bal. Orlović rent richting de bal. Orlović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZABJELO 57%, Sutjeska Fc 43%.
ZABJELO - Sutjeska Fc 0:1

49e minuut.
Kilibarda is nu in balbezit. Milutinović onderschept slim de pass. Milutinović passt de bal in één keer door. Cuca rent richting de bal. Cuca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Madžgalj de bal. Cuca rent richting de bal. Cuca passt de bal in één keer door. Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milutinović probeert de bal aan de voet te houden. Babić bokst de bal weg.

89e minuut.
Kokić geeft een hoge lob. Milutinović rent richting de bal. Met opzet legt Kilibarda zijn tegenspeler op de grond. Milutinović roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Milutinović kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZABJELO 69%, Sutjeska Fc 31%.
ZABJELO - Sutjeska Fc 0:1