Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
canon fc sans pitié au filet
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Dieudonné onderschept slim de pass. Dieudonné passt de bal zonder na te denken. Bekombo is nu in balbezit. Sadja verovert de bal door een tackle van achteren. Sadja haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Essola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Djoké bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Djoké schiet op doel. Kwekeu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
canon fc - sans pitié au filet 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Mouellé de bal. Bikoue geeft een hoge lob. Essola is nu in balbezit. Sadja verovert de bal door een tackle van achteren. Sadja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ahanda is nu in balbezit. Sadja verovert de bal door een tackle van achteren. Sadja draait met de bal, schiet en ... Kwekeu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
canon fc - sans pitié au filet 2:0

33e minuut.
Bona met de inworp. Djappa rent richting de bal. Djappa passt de bal met de wreef. Bikoue bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoue geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Bona passt de bal in één keer door. Sadja is nu in balbezit. Djappa is nu in balbezit. Djappa haalt uit met een fantastische trap. Kwekeu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
canon fc - sans pitié au filet 3:0

38e minuut.
Daar is N`Joya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djappa verovert de bal door een tackle van achteren. Djappa passt de bal met de wreef. Sadja is nu in balbezit. Sadja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canon fc 56%, sans pitié au filet 44%.
canon fc - sans pitié au filet 3:0

52e minuut.
Daar is Betala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoue rent richting de bal. Bikoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bikoi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Betala probeert naar een medespeler te passen. Djappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Djappa passt de bal zonder na te denken. Sadja is nu in balbezit. Sadja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canon fc 57%, sans pitié au filet 43%.
canon fc - sans pitié au filet 3:0