Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kochara sans pitié au filet
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Betala rent richting de bal. Bikoi rent richting de bal. M`Bom begaat een overtreding. M`Bom krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Moussambani de bal. Mvogo is nu in balbezit. Honi is nu in balbezit. Bamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Adissa rent richting de bal. Ahanda begaat een overtreding. Adissa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moussambani met een snel genomen vrije trap. Bekombo is nu in balbezit. Tchinda onderschept slim de pass. Tchinda draait met de bal, schiet en ... Kwekeu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Mouellé geeft een lange en hoge pass. Ombang controleert de bal met de borst. Tchinda is nu in balbezit. Tchinda schiet op doel. Kwekeu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kochara - sans pitié au filet 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kochara 51%, sans pitié au filet 49%.
kochara - sans pitié au filet 1:0

52e minuut.
Noah met een harde bal richting middenveld. Adissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahanda onderschept slim de pass. Ahanda geeft een lange en hoge pass. N`Joya krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mouellé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouellé geeft een lange en hoge pass. Penne probeert de bal aan de voet te houden. N`Joya bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kochara - sans pitié au filet 1:1

79e minuut.
M`Bom met een sublieme pass. Boundka speelt de bal door. Ahanda is nu in balbezit. Tchinda verovert de bal door een tackle van achteren. Tchinda draait met de bal, schiet en ... Kwekeu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kochara - sans pitié au filet 2:1

88e minuut.
Bekombo geeft een hoge lob. Essola rent richting de bal. Mouellé probeert naar een medespeler te passen. Tchinda rent richting de bal. Tchinda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kochara 48%, sans pitié au filet 52%.
kochara - sans pitié au filet 2:1