Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaunde LIKAONS RUGISSEMENT FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kamtchoum geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. N`Keng kopt de bal weg. Daar is Adissa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adissa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt N`Keng de bal. Maigari onderschept slim de pass. Maigari speelt de bal door. Bithe is nu in balbezit. Bithe schiet op doel. De bal raakt de paal. Maigari is nu in balbezit. Maigari draait met de bal, schiet en ... Nyobé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nyobé met een harde bal richting middenveld. Daar is Anaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moungue speelt de bal door. Adissa is nu in balbezit. Adissa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Onguetou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moungue. Onguetou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Onguetou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Dene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moungue probeert naar een medespeler te passen. Adissa rent richting de bal. Adissa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaunde LIKAONS 51%, RUGISSEMENT FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaunde LIKAONS - RUGISSEMENT FC 0:0

47e minuut.
N`Keng kopt de bal weg. Onguetou probeert de bal aan de voet te houden. Adissa verovert de bal door een tackle van achteren. Moungue is nu in balbezit. Moungue schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaunde LIKAONS - RUGISSEMENT FC 0:1

49e minuut.
Onguetou rent richting de bal. Onguetou speelt de bal door. Eboula bereikt de bal nog maar net als eerste. Adissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adissa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Tapoko heeft problemen om de bal te vangen. N`Dene bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dene probeert naar een medespeler te passen. Adissa is nu in balbezit. Adissa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Onguetou speelt de bal door. Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari passt de bal in één keer door. Bithe is nu in balbezit. Bithe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaunde LIKAONS 52%, RUGISSEMENT FC 48%.
Jaunde LIKAONS - RUGISSEMENT FC 0:1