Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kochara canon fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bikoue probeert naar een medespeler te passen. Moussambani probeert naar een medespeler te passen. Kukulu speelt de bal door. Tchinda is nu in balbezit. Tchinda haalt uit met een fantastische trap. Ekambi bokst de bal weg.

6e minuut.
Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné passt de bal zonder na te denken. Bikoue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda onderschept slim de pass. Tchinda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tchinda is nu in balbezit. Biyik verovert de bal door een tackle van achteren. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulu is nu in balbezit. Kukulu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dieudonné kopt de bal weg. Djom probeert de bal aan de voet te houden. Djappa rent richting de bal. Sadja rent richting de bal. Sadja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ombang kopt de bal weg. Kukulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulu speelt de bal door. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda schiet op doel. Ekambi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kukulu passt de bal met de wreef. Daar is Biyik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penne is nu in balbezit. Penne passt de bal zonder na te denken. Ombang geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kochara 33%, canon fc 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kochara - canon fc 0:0

47e minuut.
Boundka geeft de bal voor. Bikoue kopt de bal weg. Honi heeft problemen om de bal te vangen. Sadja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bikoue de bal. Kukulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Inworp. Mouellé met een snelle inworp. Dieudonné rent richting de bal. Kukulu rent richting de bal. Kukulu haalt uit met een fantastische trap. Ekambi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Moussambani is nu in balbezit. Djappa rent richting de bal. Djappa speelt de bal door. Sadja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Djom heeft problemen om de bal te vangen. Sadja bereikt de bal nog maar net als eerste. Honi is nu in balbezit. Djappa verovert de bal door een tackle van achteren. Djappa schiet op doel. Noah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Adissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adissa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tchanthuing de bal. Tchinda is nu in balbezit. Tchinda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kochara - canon fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kochara 56%, canon fc 44%.
kochara - canon fc 1:0