Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MT Clubs kochara
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Kukulu passt de bal in één keer door. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoudou is nu in balbezit. Tchinda onderschept slim de pass. Tchinda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Wanssi verovert de bal door een tackle van achteren. Honi is nu in balbezit. Wanssi onderschept slim de pass. Wanssi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Penne de bal onder controle te krijgen. Noah bokst de bal weg.

10e minuut.
Kouamo is nu in balbezit. Kouamo probeert naar een medespeler te passen. Wanssi rent richting de bal. Wanssi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Adissa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MT Clubs - kochara 1:0

19e minuut.
Djom bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanssi verovert de bal door een tackle van achteren. Adissa is nu in balbezit. Dang onderschept slim de pass. Dang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Kukulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulu is nu in balbezit. Kukulu haalt uit met een fantastische trap. N`Jie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MT Clubs - kochara 1:1

37e minuut.
Essa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tchinda is nu in balbezit. Tchinda schiet op doel. Aoudou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MT Clubs - kochara 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MT Clubs 54%, kochara 46%.
MT Clubs - kochara 1:2

52e minuut.
Boundka met de inworp. Mouellé geeft een lange en hoge pass. M`Bulle kan de bal niet met de borst controleren. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Kukulu passt de bal zonder na te denken. Mouellé rent richting de bal. Mouellé passt de bal zonder na te denken. Kukulu is nu in balbezit. Kukulu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kouamo is nu in balbezit. Kukulu onderschept slim de pass. Kukulu speelt de bal door. Tchinda rent richting de bal. Tchinda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Essa geeft de bal voor. Klungelig pakt Dang de bal. Honi verovert de bal door een tackle van achteren. Wanssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanssi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
N`Goudjo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wanssi is nu in balbezit. Wanssi geeft een lange en hoge pass. Tetsia is nu in balbezit. Tetsia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Aoudou geeft een lange en hoge pass. N`Goudjo is nu in balbezit. N`Goudjo passt de bal zonder na te denken. Dang is nu in balbezit. Dang draait met de bal, schiet en ... Noah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MT Clubs 46%, kochara 54%.
MT Clubs - kochara 1:2