Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kochara MT Clubs
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Kukulu onderschept slim de pass. Kukulu passt de bal in één keer door. M`Bulle is nu in balbezit. Tchinda onderschept slim de pass. Tchinda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Djom is nu in balbezit. Essomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Essomba speelt de bal door. Dang rent richting de bal. Dang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dang rent richting de bal. Honi verovert de bal door een tackle van achteren. Djom rent richting de bal. Essomba onderschept slim de pass. Essomba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Adissa kan de bal niet met de borst controleren. Essomba is nu in balbezit. Djom rent richting de bal. Essomba onderschept slim de pass. Essomba draait met de bal, schiet en ... Noah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Tchinda verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bulle rent richting de bal. Tchinda onderschept slim de pass. Tchinda draait met de bal, schiet en ... Aoudou probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Essomba met een sublieme pass. Moussambani rent richting de bal. Dang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dang krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klungelig pakt Adissa de bal. Essomba probeert naar een medespeler te passen. Dang is nu in balbezit. Dang draait met de bal, schiet en ... Noah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kochara - MT Clubs 0:1

37e minuut.
Abah rent richting de bal. Kukulu verovert de bal door een tackle van achteren. Kukulu passt de bal in één keer door. Tchinda heeft problemen om de bal te vangen. Tchinda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tetsia verovert de bal door een tackle van achteren. Tetsia speelt de bal door. Dang rent richting de bal. Essomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Essomba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
M`Bulle speelt de bal door. Moussambani probeert naar een medespeler te passen. Tchinda rent richting de bal. Kukulu rent richting de bal. Kukulu draait met de bal, schiet en ... N`Jie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kochara 43%, MT Clubs 57%.
kochara - MT Clubs 0:1

47e minuut.
N`Goudjo geeft de bal voor. Klungelig pakt Penne de bal. Dang rent richting de bal. Dang schiet op doel. Noah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kochara - MT Clubs 0:2

49e minuut.
Kukulu met een sublieme pass. Ombang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Essa. Ombang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

50e minuut.
Mouellé met de inworp. Kukulu is nu in balbezit. Kukulu geeft de bal voor. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kochara - MT Clubs 1:2

64e minuut.
Tetsia speelt de bal door. Daar is Honi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kochara - MT Clubs 1:3

74e minuut.
Djom kopt de bal weg. Kukulu is nu in balbezit. Kukulu passt de bal zonder na te denken. Tchinda is nu in balbezit. Tchinda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kochara - MT Clubs 2:3

86e minuut.
Tetsia neemt de hoekschop. N`Goudjo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Goudjo met een sublieme pass. Essomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Essomba draait met de bal, schiet en ... Noah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Honi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
M`Bulle is nu in balbezit. M`Bulle passt de bal in één keer door. Essomba is nu in balbezit. Essomba draait met de bal, schiet en ... Penne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kochara 55%, MT Clubs 45%.
kochara - MT Clubs 2:3