Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RUGISSEMENT FC Baobab
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
N`Dé bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dé speelt de bal door. Klungelig pakt Iya de bal. Adissa is nu in balbezit. Adissa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RUGISSEMENT FC - Baobab 1:0

18e minuut.
Fameni met een sublieme pass. Daar is M`Beyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyamsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moungue is nu in balbezit. Moungue haalt uit met een fantastische trap. N`Jikam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

22e minuut.
N`Djeya controleert de bal met de borst. Manga rent richting de bal. Nyamsi onderschept slim de pass. N`Djeya bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Djeya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kamtchoum rent richting de bal. Kamtchoum passt de bal zonder na te denken. N`Keng bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Djeya onderschept slim de pass. N`Djeya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RUGISSEMENT FC - Baobab 1:1

36e minuut.
Daar is N`Keng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Djeya rent richting de bal. N`Keng is nu in balbezit. N`Djeya verovert de bal door een tackle van achteren. N`Djeya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Iya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreau is nu in balbezit. Moreau geeft de bal voor. N`Djeya maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
M`Beyo speelt de bal door. Kamtchoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamtchoum speelt de bal door. Moungue bereikt de bal nog maar net als eerste. Moungue passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUGISSEMENT FC 55%, Baobab 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RUGISSEMENT FC - Baobab 1:1

62e minuut.
N`Kendzap rent richting de bal. N`Kendzap geeft een hoge lob. Janvier kopt de bal weg. Daar is N`Djeya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Djeya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Moreau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. N`Keng bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Keng met een sublieme pass. N`Djeya rent richting de bal. N`Djeya draait met de bal, schiet en ... Nyobé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUGISSEMENT FC 68%, Baobab 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RUGISSEMENT FC - Baobab 1:1