Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baobab RUGISSEMENT FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
N`Gom heeft problemen om de bal te vangen. Moreau is nu in balbezit. Moreau speelt de bal door. Nyamsi rent richting de bal. Nyamsi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
N`Kendzap geeft een lange en hoge pass. Fadel rent richting de bal. Janvier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janvier krijgt een gele kaart.

18e minuut.
N`Dene onderschept slim de pass. N`Dene passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iya de bal. N`Dene onderschept slim de pass. N`Dene geeft een hoge lob. N`Jikam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adissa heeft problemen om de bal te vangen. Adissa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baobab - RUGISSEMENT FC 0:1

20e minuut.
Janvier passt de bal in één keer door. Nyamsi rent richting de bal. N`Gom rent richting de bal. Nyamsi is nu in balbezit. Nyamsi draait met de bal, schiet en ... Nyobé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kwekeu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janvier zal de hoekschop nemen. Moreau springt en kopt de bal. Nyobé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kamtchoum passt de bal zonder na te denken. N`Keng is nu in balbezit. Akono begaat een overtreding. Akono krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baobab 54%, RUGISSEMENT FC 46%.
Baobab - RUGISSEMENT FC 0:1

75e minuut.
N`Dé is nu in balbezit. N`Dé geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt M`Bzele de bal. Adissa is nu in balbezit. Adissa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Baobab - RUGISSEMENT FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baobab 38%, RUGISSEMENT FC 62%.
Baobab - RUGISSEMENT FC 0:2