Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaunde LIKAONS sans pitié au filet
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Bouba geeft de bal voor. Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari passt de bal zonder na te denken. Bithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Onguetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Onguetou geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Betala de bal onder controle te krijgen. Bithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joya verovert de bal door een tackle van achteren. Anaba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anaba krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mouellé passt de bal zonder na te denken. N`Joya heeft problemen om de bal te vangen. Onguetou bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joya rent richting de bal. N`Joya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kwekeu trapt de bal weg van het doel. Onguetou kopt de bal weg. Essola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bithe rent richting de bal. Bithe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Onguetou geeft de bal voor. Bithe kopt de bal weg. Maigari is nu in balbezit. Maigari draait met de bal, schiet en ... Kwekeu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaunde LIKAONS - sans pitié au filet 1:0

26e minuut.
Noah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mouellé met een snelle inworp. Akono is nu in balbezit. Akono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaunde LIKAONS - sans pitié au filet 1:1

33e minuut.
Tapoko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anaba rent richting de bal. Akono rent richting de bal. N`Joya is nu in balbezit. N`Joya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ayangma is nu in balbezit. Ayangma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bekombo de bal. Bithe rent richting de bal. Bithe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaunde LIKAONS 50%, sans pitié au filet 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaunde LIKAONS - sans pitié au filet 1:1

53e minuut.
Mouellé rent richting de bal. Mouellé geeft een hoge lob. N`Joya rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mvogo neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Noah is nu in balbezit. Mvogo onderschept slim de pass. Mvogo passt de bal met de wreef. N`Joya rent richting de bal. N`Joya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaunde LIKAONS - sans pitié au filet 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaunde LIKAONS 40%, sans pitié au filet 60%.
Jaunde LIKAONS - sans pitié au filet 1:2