Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baobab MT Clubs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
N`Dé geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Goudjo met de inworp. Wanssi rent richting de bal. Wanssi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Doeltrap. N`Jie trapt de bal weg. Klungelig pakt Iya de bal. Iya geeft een hoge lob. N`Gom krijgt zijn hoofd ertegen. N`Jie bokst de bal weg.

8e minuut.
Iya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tetsia. Iya raakt geblesseerd tijdens het duel. Akono met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Aoudou de bal. N`Gom onderschept slim de pass. N`Gom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
N`Jie met een harde bal richting middenveld. M`Bulle kopt de bal weg. Daar is Iya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanssi rent richting de bal. Wanssi schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Nyamsi rent richting de bal. Moreau is nu in balbezit. Moreau passt de bal zonder na te denken. N`Gom is nu in balbezit. N`Gom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
N`Gom rent richting de bal. Nyamsi is nu in balbezit. Kouamo onderschept slim de pass. N`Gom onderschept slim de pass. N`Gom draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baobab - MT Clubs 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baobab 47%, MT Clubs 53%.
Baobab - MT Clubs 1:0

47e minuut.
N`Goudjo passt de bal zonder na te denken. N`Dé onderschept slim de pass. Wanssi rent richting de bal. Wanssi haalt uit met een fantastische trap. Fameni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Moreau geeft een hoge lob. Inworp. Tetsia met de inworp. Wanssi is nu in balbezit. Wanssi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dang is nu in balbezit. Dang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baobab - MT Clubs 1:1

51e minuut.
Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau passt de bal zonder na te denken. Kouamo speelt de bal door. Wanssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanssi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Fameni met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt M`Bulle de bal. Met opzet legt Akono zijn tegenspeler op de grond. Akono krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Akono passt de bal met de wreef. Essa is nu in balbezit. M`Bulle is nu in balbezit. Janvier is nu in balbezit. Janvier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. N`Jie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Wanssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanssi passt de bal in één keer door. Fameni speelt de bal door. Klungelig pakt Dang de bal. Dang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baobab 66%, MT Clubs 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baobab - MT Clubs 1:1