Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MT Clubs Baobab
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Iya passt de bal zonder na te denken. Moreau rent richting de bal. Wanssi maakt een afschuwelijke overtreding. Wanssi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kouamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau onderschept slim de pass. Moreau passt de bal met de wreef. N`Gom rent richting de bal. N`Gom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Aoudou de bal. N`Gom is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MT Clubs - Baobab 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toumou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreau met een sublieme pass. Nyamsi rent richting de bal. Nyamsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Iya is nu in balbezit. Iya geeft een lange en hoge pass. Bahoya heeft problemen om de bal te vangen. N`Gom rent richting de bal. N`Gom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
N`Jie met een harde bal richting middenveld. Kouamo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyamsi. Kouamo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kouamo kan niet meer verder spelen. Esso komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Toumou geeft de bal voor. N`Kendzap controleert de bal met de borst. Dang rent richting de bal. Wanssi rent richting de bal. Wanssi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nyamsi rent richting de bal. Esso verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gom schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Esso roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Esso kan niet meer verder spelen. Essomba komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Akono onderschept slim de pass. Dang onderschept slim de pass. Wanssi is nu in balbezit. Wanssi haalt uit met een fantastische trap. N`Kendzap probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MT Clubs 56%, Baobab 44%.
MT Clubs - Baobab 0:1

48e minuut.
Akono verovert de bal door een tackle van achteren. Essa verovert de bal door een tackle van achteren. Essa met een sublieme pass. Dang is nu in balbezit. Dang draait met de bal, schiet en ... N`Jikam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Moreau probeert naar een medespeler te passen. N`Gom is nu in balbezit. Nyamsi is nu in balbezit. Nyamsi draait met de bal, schiet en ... Bahoya probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Janvier neemt de hoekschop. Moreau rent richting de bal. Klungelig pakt N`Gom de bal. N`Gom haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tetsia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Essomba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Essomba passt de bal met de wreef. Wanssi is nu in balbezit. Wanssi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MT Clubs 51%, Baobab 49%.
MT Clubs - Baobab 0:1