Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turquoises Gorilles kochara
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Djoukeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Djoukeng passt de bal in één keer door. Daar is M`Bida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
M`Ba kopt de bal weg. Boundka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boundka passt de bal zonder na te denken. Atanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Atanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Djom bereikt de bal nog maar net als eerste. Djoukeng onderschept slim de pass. Boundka rent richting de bal. Boundka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
M`Ba geeft de bal voor. Djom geeft een hoge lob. Shiala is nu in balbezit. Tchinda verovert de bal door een tackle van achteren. Tchinda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Atanga geeft de bal voor. Boundka bereikt de bal nog maar net als eerste. Noah probeert naar een medespeler te passen. Djoukeng rent richting de bal. Djoukeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turquoises Gorilles - kochara 1:0

44e minuut.
Djom kan de bal niet met de borst controleren. Djom speelt de bal door. Tchinda rent richting de bal. Kukulu rent richting de bal. Kukulu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turquoises Gorilles - kochara 1:1

45e minuut.
Boundka met een sublieme pass. Daar is N`Toh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tchinda. Tchinda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turquoises Gorilles 53%, kochara 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turquoises Gorilles - kochara 1:1

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Guea met een snelle inworp. Kukulu rent richting de bal. N`Toh onderschept slim de pass. N`Toh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Moussambani bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Guea is nu in balbezit. Adissa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Adissa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Adissa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Kukulu probeert naar een medespeler te passen. Tchankeu rent richting de bal. Tchinda rent richting de bal. Tchinda schiet op doel. Ekangaki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turquoises Gorilles 48%, kochara 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turquoises Gorilles - kochara 1:1