Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kochara Turquoises Gorilles
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Djoukeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Djom verovert de bal door een tackle van achteren. Djom met een sublieme pass. Tchinda is nu in balbezit. Tchinda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Penne geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Ba met de inworp. Angounou bereikt de bal nog maar net als eerste. Angounou geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. N`Gody met een harde bal richting middenveld. Kukulu speelt de bal door. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda haalt uit met een fantastische trap. N`Gody verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
N`Toh is nu in balbezit. Tchinda onderschept slim de pass. Tchinda passt de bal in één keer door. Kukulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kochara - Turquoises Gorilles 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kochara 56%, Turquoises Gorilles 44%.
kochara - Turquoises Gorilles 1:0

50e minuut.
Banya geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mouellé met een snelle inworp. Kukulu is nu in balbezit. Kukulu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kukulu speelt de bal door. Tchinda is nu in balbezit. Banya rent richting de bal. Tchinda verovert de bal door een tackle van achteren. Tchinda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kukulu onderschept slim de pass. Kukulu passt de bal met de wreef. Shiala rent richting de bal. Tchinda onderschept slim de pass. Tchinda schiet op doel. N`Gody verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Djom is nu in balbezit. Djom haalt uit met een fantastische trap. Ekangaki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kukulu rent richting de bal. Kukulu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Angounou rent richting de bal. Angounou geeft de bal voor. Ombang rent richting de bal. Ombang geeft de bal voor. N`Gody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Moussambani geeft een hoge lob. Inworp. N`Guea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angounou bereikt de bal nog maar net als eerste. Angounou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kukulu is nu in balbezit. Kukulu probeert naar een medespeler te passen. Tchinda rent richting de bal. Tchinda draait met de bal, schiet en ... N`Gody werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kochara - Turquoises Gorilles 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kochara 39%, Turquoises Gorilles 61%.
kochara - Turquoises Gorilles 2:0