Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baobab Jaunde LIKAONS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
N`Dene trapt de bal weg van het doel. Anaba kopt de bal weg. Moreau probeert de bal aan de voet te houden. Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ayangma kopt de bal weg. Maigari probeert de bal met de borst te controleren. Moreau begaat een overtreding. Moreau krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Maigari is nu in balbezit. Bithe rent richting de bal. Maigari rent richting de bal. Bithe rent richting de bal. Bithe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Iya met een sublieme pass. Maigari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. N`Kendzap is nu in balbezit. Bithe verovert de bal door een tackle van achteren. Bithe schiet op doel. N`Jikam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bithe rent richting de bal. Bithe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baobab - Jaunde LIKAONS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baobab 51%, Jaunde LIKAONS 49%.
Baobab - Jaunde LIKAONS 0:1

49e minuut.
Moreau met een sublieme pass. Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari probeert naar een medespeler te passen. Bithe rent richting de bal. Bithe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt N`Gon de bal. Moreau rent richting de bal. Met opzet legt N`Gon zijn tegenspeler op de grond. N`Gon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Adissa rent richting de bal. Adissa passt de bal in één keer door. Nyamsi rent richting de bal. N`Gom rent richting de bal. N`Gom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Iya met een snelle inworp. Klungelig pakt Akono de bal. Akono geeft de bal voor. N`Gom is nu in balbezit. N`Gom haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari is nu in balbezit. Bithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert M`Bzele de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Anaba is nu in balbezit. Akono begaat een overtreding. Anaba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adissa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. M`Bzele rent richting de bal. Bithe verovert de bal door een tackle van achteren. Bithe draait met de bal, schiet en ... N`Jikam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baobab 61%, Jaunde LIKAONS 39%.
Baobab - Jaunde LIKAONS 0:1