Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MT Clubs sans pitié au filet
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Toumou met een sublieme pass. N`Joya rent richting de bal. Akono rent richting de bal. N`Joya is nu in balbezit. N`Joya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MT Clubs - sans pitié au filet 0:1

17e minuut.
Kouamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahanda onderschept slim de pass. Ahanda passt de bal met de wreef. N`Joya is nu in balbezit. N`Joya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bahoya geeft een hoge lob. Essola is nu in balbezit. Met opzet legt Dang zijn tegenspeler op de grond. Essola wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. M`Bulle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Essa probeert naar een medespeler te passen. Wanssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanssi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MT Clubs - sans pitié au filet 1:1

29e minuut.
Wanssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoi probeert naar een medespeler te passen. Akono probeert de bal met de borst te controleren. N`Joya rent richting de bal. N`Joya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
M`Bulle geeft de bal voor. Toumou probeert de bal aan de voet te houden. Mvogo is nu in balbezit. Mvogo geeft de bal voor. Bahoya verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Ahanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dang passt de bal zonder na te denken. Wanssi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanssi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tetsia geeft de bal voor. Kwekeu probeert naar een medespeler te passen. Akono kopt de bal weg. Klungelig pakt N`Joya de bal. N`Joya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wanssi is nu in balbezit. Wanssi draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ahanda de bal. Dang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MT Clubs 64%, sans pitié au filet 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MT Clubs - sans pitié au filet 1:1

60e minuut.
N`Joya rent richting de bal. Aoudou bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joya verovert de bal door een tackle van achteren. Akono bereikt de bal nog maar net als eerste. Akono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MT Clubs - sans pitié au filet 1:2

78e minuut.
Aoudou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mvogo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akono bereikt de bal nog maar net als eerste. Akono geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MT Clubs 44%, sans pitié au filet 56%.
MT Clubs - sans pitié au filet 1:2