Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RUGISSEMENT FC canon fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt M`Beyo de bal. Djappa verovert de bal door een tackle van achteren. Djappa passt de bal in één keer door. Sadja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadja haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RUGISSEMENT FC - canon fc 0:1

14e minuut.
N`Dene rent richting de bal. Penne onderschept slim de pass. Penne geeft de bal voor. Sadja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bona geeft de bal voor. Bikoue controleert de bal met de borst. Kamtchoum met een sublieme pass. Adissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adissa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ekambi trapt de bal weg van het doel. Djappa met een sublieme pass. Sadja probeert de bal aan de voet te houden. Sadja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUGISSEMENT FC 66%, canon fc 34%.
RUGISSEMENT FC - canon fc 0:1

49e minuut.
Bikoue probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dieudonné de bal. Dieudonné passt de bal in één keer door. Djappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Djappa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Moungue onderschept slim de pass. Bikoue bereikt de bal nog maar net als eerste. Moungue verovert de bal door een tackle van achteren. Moungue draait met de bal, schiet en ... Ekambi bokst de bal weg.

63e minuut.
Tchanthuing geeft een hoge lob. Sadja kopt de bal weg. M`Beyo heeft problemen om de bal te vangen. Djappa rent richting de bal. Djappa schiet op doel. De bal raakt de paal. Nyobé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Owono geeft een lange en hoge pass. Bona heeft problemen om de bal te vangen. Bona probeert naar een medespeler te passen. Sadja is nu in balbezit. Sadja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RUGISSEMENT FC - canon fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RUGISSEMENT FC 64%, canon fc 36%.
RUGISSEMENT FC - canon fc 0:2