Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baobab Turquoises Gorilles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
N`Toh passt de bal zonder na te denken. Boundka is nu in balbezit. N`Kendzap is nu in balbezit. Boundka onderschept slim de pass. Boundka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. N`Jikam met een sublieme pass. Klungelig pakt Tchankeu de bal. N`Gom rent richting de bal. N`Gom schiet op doel. N`Gody bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Janvier met een snelle inworp. N`Toh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyamsi. Nyamsi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
N`Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Toh. N`Toh krijgt een gele kaart. Moreau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moreau met een snel genomen vrije trap. N`Gom is nu in balbezit. N`Gom draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Moreau passt de bal met de wreef. N`Gom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekangaki bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gom verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. N`Gom rent richting de bal. N`Toh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baobab - Turquoises Gorilles 1:0

31e minuut.
N`Gom verovert de bal door een tackle van achteren. Nyamsi is nu in balbezit. N`Toh maakt een afschuwelijke overtreding. N`Toh krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Nyamsi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baobab 40%, Turquoises Gorilles 60%.
Baobab - Turquoises Gorilles 1:0

68e minuut.
Klungelig pakt M`Ba de bal. Moreau onderschept slim de pass. Moreau passt de bal zonder na te denken. Daar is Atanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanga haalt uit met een fantastische trap. N`Jikam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baobab 32%, Turquoises Gorilles 68%.
Baobab - Turquoises Gorilles 1:0