Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turquoises Gorilles Baobab
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
N`Dé rent richting de bal. M`Ba onderschept slim de pass. Moreau rent richting de bal. M`Ba verovert de bal door een tackle van achteren. M`Ba geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Iya geeft een hoge lob. Inworp. N`Guea met een snelle inworp. Atanga is nu in balbezit. Atanga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Janvier passt de bal in één keer door. Nyamsi rent richting de bal. N`Gouayiemo begaat een overtreding. N`Gouayiemo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
M`Bida rent richting de bal. Iya onderschept slim de pass. Iya geeft een hoge lob. N`Gom bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gom haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
N`Dé is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boundka. N`Dé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moreau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ekangaki de bal. N`Gom bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gom haalt uit met een fantastische trap. N`Gody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turquoises Gorilles - Baobab 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turquoises Gorilles 49%, Baobab 51%.
Turquoises Gorilles - Baobab 0:1

51e minuut.
Atanga speelt de bal door. N`Guea is nu in balbezit. N`Guea geeft een hoge lob. M`Ba rent richting de bal. M`Ba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turquoises Gorilles - Baobab 1:1

69e minuut.
Iya probeert de bal aan de voet te houden. M`Bida rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Gom. N`Gom krijgt een gele kaart. M`Bida is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Djoukeng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. N`Kendzap onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, N`Guea zal de hoekschop nemen. Doeltrap. N`Kendzap trapt de bal weg van het doel. N`Gom rent richting de bal. N`Gom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
N`Dé geeft de bal voor. Nyamsi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atanga. Atanga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turquoises Gorilles 66%, Baobab 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turquoises Gorilles - Baobab 1:1