Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kochara Jaunde LIKAONS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Maigari passt de bal in één keer door. Bithe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Honi. Bithe raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Anaba neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tchuem rent richting de bal. Maigari onderschept slim de pass. Djom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Djom krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Maigari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuem onderschept slim de pass. Tchuem passt de bal zonder na te denken. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Moussambani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ayangma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayangma speelt de bal door. Kukulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kochara - Jaunde LIKAONS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kochara 51%, Jaunde LIKAONS 49%.
kochara - Jaunde LIKAONS 1:0

48e minuut.
Adissa geeft een hoge lob. Bithe is nu in balbezit. Djom bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maigari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tchuem is nu in balbezit. Maigari onderschept slim de pass. Maigari met een sublieme pass. Bithe is nu in balbezit. Bithe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Honi is nu in balbezit. Bithe onderschept slim de pass. Penne rent richting de bal. Bithe onderschept slim de pass. Bithe schiet op doel. Noah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Onguetou heeft problemen om de bal te vangen. Kukulu verovert de bal door een tackle van achteren. Kukulu speelt de bal door. Tchinda rent richting de bal. Tchinda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. Noah geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Djom de bal. Djom geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kochara 43%, Jaunde LIKAONS 57%.
kochara - Jaunde LIKAONS 1:0