Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mola Lions the perspolis
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Kordiyeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiyeh passt de bal met de wreef. Bin-Amin met een sublieme pass. Asgari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asgari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Asgari heeft problemen om de bal te vangen. Khatami bereikt de bal nog maar net als eerste. Asgari begaat een overtreding. Asgari krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zafajar verovert de bal door een tackle van achteren. Zafajar probeert naar een medespeler te passen. Tabut met een sublieme pass. Rouzijak rent richting de bal. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Khatami met een sublieme pass. Klungelig pakt Asgari de bal. Hurajah rent richting de bal. Asgari onderschept slim de pass. Asgari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Awji is nu in balbezit. Karbaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muthanna. Muthanna krijgt een gele kaart. Karbaschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karbaschi met een snel genomen vrije trap. Daar is Kordiyeh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak draait met de bal, schiet en ... El-Padiari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Hammoudi met een sublieme pass. Karbaschi probeert de bal aan de voet te houden. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak schiet op doel. El-Padiari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola Lions - the perspolis 0:1

41e minuut.
Asgari is nu in balbezit. Karbaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Karbaschi passt de bal met de wreef. Rouzijak is nu in balbezit. Rouzijak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kordiyeh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lavassaney met de inworp. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mola Lions 59%, the perspolis 41%.
Mola Lions - the perspolis 0:1

47e minuut.
Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthanna rent richting de bal. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi schiet op doel. El-Padiari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Lavassaney met de inworp. Hunyadi is nu in balbezit. Trazanieri begaat een overtreding. Trazanieri krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Hushmand met een sublieme pass. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi passt de bal in één keer door. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hunyadi kopt de bal weg. Diali is nu in balbezit. Rouzijak verovert de bal door een tackle van achteren. Rouzijak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola Lions - the perspolis 0:2

62e minuut.
Khatami heeft problemen om de bal te vangen. Al-Dosari verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosari met een sublieme pass. Asgari rent richting de bal. Asgari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola Lions - the perspolis 1:2

67e minuut.
Awji verovert de bal door een tackle van achteren. Awji met een sublieme pass. Asgari is nu in balbezit. Asgari haalt uit met een fantastische trap. Hushmand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mola Lions - the perspolis 2:2

79e minuut.
Hushmand trapt de bal weg van het doel. Diali controleert de bal met de borst. Khatami rent richting de bal. Diali onderschept slim de pass. Diali geeft een hoge lob. Hushmand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mola Lions 50%, the perspolis 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mola Lions - the perspolis 2:2