Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mola Lions ahvaziha
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Abdelmajid geeft een lange en hoge pass. Muthanna kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kassem. Kassem krijgt een gele kaart. Muthanna raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Muthanna neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Al-Dosari onderschept slim de pass. Al-Dosari met een sublieme pass. Asgari rent richting de bal. Asgari draait met de bal, schiet en ... Hisami probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mola Lions - ahvaziha 1:0

32e minuut.
Muthanna probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mhadmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mhadmi speelt de bal door. Klungelig pakt Ebtehaj de bal. Ebtehaj schiet op doel. El-Padiari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mola Lions - ahvaziha 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mola Lions 49%, ahvaziha 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mola Lions - ahvaziha 1:1

49e minuut.
Pashazadeh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al-Dosari is nu in balbezit. Ebtehaj rent richting de bal. Al-Dosari onderschept slim de pass. Al-Dosari geeft de bal voor. Ashrafy bokst de bal weg.

65e minuut.
Mhadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhadmi passt de bal met de wreef. Daar is Diali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estili is nu in balbezit. Estili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mola Lions 44%, ahvaziha 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mola Lions - ahvaziha 1:1