Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In our dreams go go go Sangin Bāzoo-hāye
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Javadi passt de bal zonder na te denken. Ahrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkat rent richting de bal. Ahrari verovert de bal door een tackle van achteren. Ahrari geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Al-Ghamdi passt de bal in één keer door. Ouertuni rent richting de bal. Ouertuni geeft een lange en hoge pass. Javadi rent richting de bal. Javadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ouhssine kopt de bal weg. Klungelig pakt Estilidaei de bal. Sabbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Estilidaei onderschept slim de pass. Estilidaei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman verovert de bal door een tackle van achteren. Rahman geeft de bal voor. Javadi is nu in balbezit. Javadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nefci probeert de bal aan de voet te houden. Javadi rent richting de bal. Trabelsi is nu in balbezit. Javadi onderschept slim de pass. Javadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
In our dreams go go go - Sangin Bāzoo-hāye 1:0

39e minuut.
Meshkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahrari onderschept slim de pass. Ahrari met een sublieme pass. Mossadegh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossadegh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Al-Ghamdi verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Ghamdi met een sublieme pass. Klungelig pakt Falken de bal. Estilidaei is nu in balbezit. Estilidaei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In our dreams go go go 46%, Sangin Bāzoo-hāye 54%.
In our dreams go go go - Sangin Bāzoo-hāye 1:0

49e minuut.
Ouertuni rent richting de bal. Falken rent richting de bal. Met opzet legt Ouertuni zijn tegenspeler op de grond. Falken wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Falken kan niet meer verder spelen. Rais komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rais is nu in balbezit. Javadi verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Ghamdi geeft een hoge lob. Jelassi is nu in balbezit. Jelassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
In our dreams go go go - Sangin Bāzoo-hāye 1:1

76e minuut.
Ouertuni geeft een lange en hoge pass. Ouhssine rent richting de bal. Javadi maakt een afschuwelijke overtreding. Javadi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In our dreams go go go 50%, Sangin Bāzoo-hāye 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
In our dreams go go go - Sangin Bāzoo-hāye 1:1