Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In our dreams go go go FC PERSIAN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Fekhma met de inworp. Mahmudnizhad probeert naar een medespeler te passen. Mahallati speelt de bal door. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kaleel speelt de bal door. Mahallati rent richting de bal. Khani rent richting de bal. Mahallati is nu in balbezit. Mahallati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ardabili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hakala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estilidaei bereikt de bal nog maar net als eerste. Estilidaei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Akram trapt de bal weg van het doel. Rahman kopt de bal weg. Minavand speelt de bal door. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Juma verovert de bal door een tackle van achteren. Juma passt de bal met de wreef. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati is nu in balbezit. Mahallati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kaleel passt de bal in één keer door. Mahmudnizhad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudnizhad passt de bal met de wreef. Mahallati rent richting de bal. Mahallati geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fekhma passt de bal met de wreef. Daar is Rahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahman speelt de bal door. Javadi rent richting de bal. Javadi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In our dreams go go go 66%, FC PERSIAN 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
In our dreams go go go - FC PERSIAN 0:0

51e minuut.
Juma verovert de bal door een tackle van achteren. Juma geeft de bal voor. Imami is nu in balbezit. Khani verovert de bal door een tackle van achteren. Khani haalt uit met een fantastische trap. Ala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kaleel probeert naar een medespeler te passen. Mahallati rent richting de bal. Mahallati speelt de bal door. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
In our dreams go go go - FC PERSIAN 0:1

62e minuut.
Majidi is nu in balbezit. Ejukezi begaat een overtreding. Majidi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majidi met een snel genomen vrije trap. Meshkat heeft problemen om de bal te vangen. Khani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rahman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Haqiqat komt het veld opgelopen. Akram met een harde bal richting middenveld. Nefci is nu in balbezit. Nefci met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mahmudnizhad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Al-Malik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In our dreams go go go 51%, FC PERSIAN 49%.
In our dreams go go go - FC PERSIAN 0:1