Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
украіна FC KLOLEV
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gordon rent richting de bal. Chornyavskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Chornyavskiy probeert naar een medespeler te passen. Bespalykh rent richting de bal. Bespalykh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
украіна - FC KLOLEV 1:0

16e minuut.
Kobzar rent richting de bal. Chornyavskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Chornyavskiy speelt de bal door. Bespalykh rent richting de bal. Bespalykh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Bosnjak de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skibenko zal de hoekschop nemen. Daar is Bespalykh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bespalykh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kosenko zal de hoekschop nemen. Bosnjak kan de bal niet met de borst controleren. Skibenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibenko schiet op doel. Tobilko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Daar is Bespalykh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobzar is nu in balbezit. Kobzar speelt de bal door. Bespalykh is nu in balbezit. Bespalykh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tobilko met een sublieme pass. Kapustin heeft problemen om de bal te vangen. Kamenyuki verovert de bal door een tackle van achteren. Devich rent richting de bal. Devich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
украіна - FC KLOLEV 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украіна 39%, FC KLOLEV 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
украіна - FC KLOLEV 1:1

46e minuut.
Chornyavskiy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolesnikov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kucherevskiy rent richting de bal. Kamenyuki rent richting de bal. Kamenyuki passt de bal met de wreef. Khanas is nu in balbezit. Khanas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
украіна - FC KLOLEV 1:2

87e minuut.
Bosnjak trapt de bal weg. Kapustin probeert de bal met de borst te controleren. Kamenyuki begaat een overtreding. Kapustin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kapustin kan niet meer verder spelen. Tutichenko komt het veld opgelopen. Tutichenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tobilko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tobilko speelt de bal door. Kamenyuki kopt de bal weg. Devich bereikt de bal nog maar net als eerste. Devich geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украіна 46%, FC KLOLEV 54%.
украіна - FC KLOLEV 1:2