Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manchesterless malindi fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lekimeju bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinyua onderschept slim de pass. Kinyua met een sublieme pass. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
manchesterless - malindi fc 0:1

3e minuut.
Mururi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pnyango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunde verovert de bal door een tackle van achteren. Dunde haalt uit met een fantastische trap. Muliro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
manchesterless - malindi fc 0:2

16e minuut.
Machuka is nu in balbezit. Konchellah onderschept slim de pass. Konchellah met een sublieme pass. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tengelei verovert de bal door een tackle van achteren. Omwayo rent richting de bal. Omwayo geeft de bal voor. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manchesterless - malindi fc 0:3

45e minuut.
Tikolo is nu in balbezit. Dunde verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konchellah. Konchellah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchesterless 54%, malindi fc 46%.
manchesterless - malindi fc 0:3

47e minuut.
Komen met een snelle inworp. Pnyango geeft een hoge lob. Daar is Cherono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
manchesterless - malindi fc 1:3

56e minuut.
Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen met een sublieme pass. Mururi rent richting de bal. Pnyango rent richting de bal. Pnyango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ngugi met een snelle inworp. Kinyua geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tikolo de bal. Dunde rent richting de bal. Dunde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manchesterless - malindi fc 1:4

75e minuut.
Kahangi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babla komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Muliro trapt de bal weg van het doel. Cherono kopt de bal weg. Babla rent richting de bal. Mururi onderschept slim de pass. Mururi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dunde is nu in balbezit. Dunde haalt uit met een fantastische trap. Lekimeju heeft problemen om de bal te vangen. Dunde rent richting de bal. Dunde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchesterless 51%, malindi fc 49%.
manchesterless - malindi fc 1:4