Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malindi fc manchesterless
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Shah rent richting de bal. Shah geeft een lange en hoge pass. Lekimeju heeft problemen om de bal te vangen. Wakihuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kariuki trapt de bal weg van het doel. Konchellah rent richting de bal. Konchellah passt de bal met de wreef. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunde schiet op doel. Muliro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Omwayo heeft problemen om de bal te vangen. Komen speelt de bal door. Mururi is nu in balbezit. Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mariuki geeft een lange en hoge pass. Dunde probeert de bal met de borst te controleren. Malot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunde onderschept slim de pass. Dunde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Tikolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah speelt de bal door. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wakihuri is nu in balbezit. Wakihuri passt de bal zonder na te denken. Dunde rent richting de bal. Dunde haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malindi fc 44%, manchesterless 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
malindi fc - manchesterless 0:0

48e minuut.
Malot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wakihuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tikolo speelt de bal door. Kahangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahangi geeft een lange en hoge pass. Dunde rent richting de bal. Dunde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
malindi fc - manchesterless 1:0

56e minuut.
Langat passt de bal in één keer door. Omwayo rent richting de bal. Omwayo met een sublieme pass. Dunde is nu in balbezit. Dunde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Daar is Chepchumba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinyua bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinyua passt de bal zonder na te denken. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malindi fc 42%, manchesterless 58%.
malindi fc - manchesterless 1:0