Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAPILO CREOLE FC Iten runners
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Cherono passt de bal zonder na te denken. Muliro rent richting de bal. Oloo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oloo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kimanthi met een snelle inworp. Kamade bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamade geeft een lange en hoge pass. Mwale heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muliro zal de hoekschop nemen. Akida kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nduria rent richting de bal. Nduria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPILO CREOLE - FC Iten runners 1:0

23e minuut.
Dulecha heeft problemen om de bal te vangen. Vader verovert de bal door een tackle van achteren. Vader met een sublieme pass. Kimanthi rent richting de bal. Kimanthi geeft een lange en hoge pass. Koskei bokst de bal weg.

31e minuut.
Gichonga speelt de bal door. Vader rent richting de bal. Vader probeert naar een medespeler te passen. Kimanthi is nu in balbezit. Kimanthi geeft de bal voor. Koskei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPILO CREOLE 46%, FC Iten runners 54%.
PAPILO CREOLE - FC Iten runners 1:0

52e minuut.
Vader is nu in balbezit. Vader passt de bal in één keer door. Gichonga is nu in balbezit. Kamade verovert de bal door een tackle van achteren. Kamade geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Owiti trapt de bal weg van het doel. Kimanthi is nu in balbezit. Kimanthi speelt de bal door. Daar is Nduria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nduria schiet op doel. Koskei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muliro met een snelle inworp. Lelel rent richting de bal. Kamade verovert de bal door een tackle van achteren. Kamade geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Muliro met de inworp. Kamade rent richting de bal. Kamade haalt uit met een fantastische trap. Nduria rent richting de bal. Nduria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPILO CREOLE - FC Iten runners 2:0

67e minuut.
Mwale geeft een lange en hoge pass. Kamau is nu in balbezit. Lelel begaat een overtreding. Lelel krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Akida geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kimanthi met de inworp. Kamade is nu in balbezit. Kamade geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nyabaro rent richting de bal. Nyabaro geeft een hoge lob. Kamade kopt de bal weg. Daar is Nduria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nduria draait met de bal, schiet en ... Koskei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kimanthi rent richting de bal. Kimanthi geeft een hoge lob. Munandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamade bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPILO CREOLE 40%, FC Iten runners 60%.
PAPILO CREOLE - FC Iten runners 2:0