Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cowardly Kale Magic Potatoes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa probeert naar een medespeler te passen. Suji bereikt de bal nog maar net als eerste. Loloupe rent richting de bal. Loloupe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ongeri rent richting de bal. Omondi onderschept slim de pass. Omondi probeert naar een medespeler te passen. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Adipo is nu in balbezit. Ongeri onderschept slim de pass. Omondi begaat een overtreding. Omondi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Kale 47%, Magic Potatoes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cowardly Kale - Magic Potatoes 0:0

56e minuut.
Saitoti passt de bal met de wreef. Odindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odindo speelt de bal door. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ongeri met een sublieme pass. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa met een sublieme pass. Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui draait met de bal, schiet en ... Kiprotich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Daar is Kiplagat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirwa is nu in balbezit. Kiplagat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirwa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Saitoti is nu in balbezit. Adipo verovert de bal door een tackle van achteren. Adipo met een sublieme pass. Loloupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Loloupe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowardly Kale - Magic Potatoes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Kale 50%, Magic Potatoes 50%.
Cowardly Kale - Magic Potatoes 0:1