Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eridan fc malindi fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Shah is nu in balbezit. Shah passt de bal zonder na te denken. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri is nu in balbezit. Wakihuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Koech rent richting de bal. Kimaiyo is nu in balbezit. Shah verovert de bal door een tackle van achteren. Shah geeft een hoge lob. Dunde springt en kopt de bal. Ayuko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kapkobi passt de bal in één keer door. Omwayo rent richting de bal. Kemboi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kemboi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Dunde probeert de bal met de borst te controleren. Letipilia rent richting de bal. Dunde verovert de bal door een tackle van achteren. Dunde haalt uit met een fantastische trap. Ayuko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kanana geeft de bal voor. Kemboi is nu in balbezit. Kemboi speelt de bal door. Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eridan fc - malindi fc 1:0

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kinyua zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kapkobi de bal. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunde draait met de bal, schiet en ... Daar is Kanana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayuko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eridan fc - malindi fc 1:1

37e minuut.
Ampar passt de bal in één keer door. Osewe is nu in balbezit. Omwayo is nu in balbezit. Osewe onderschept slim de pass. Osewe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wakihuri passt de bal in één keer door. Kinyua rent richting de bal. Kinyua speelt de bal door. Dunde is nu in balbezit. Dunde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ayuko speelt de bal door. Kemboi rent richting de bal. Kemboi met een sublieme pass. Osewe rent richting de bal. Osewe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eridan fc 59%, malindi fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eridan fc - malindi fc 1:1

53e minuut.
Omwayo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kemboi. Omwayo raakt geblesseerd tijdens het duel. Tengelei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dunde rent richting de bal. Wakihuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kapkobi geeft een hoge lob. Daar is Shah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahangi probeert naar een medespeler te passen. Kemboi controleert de bal met de borst. Kemboi haalt uit met een fantastische trap. Kariuki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kapkobi heeft problemen om de bal te vangen. Dunde is nu in balbezit. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunde onderschept slim de pass. Dunde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eridan fc - malindi fc 1:2

70e minuut.
Kapkobi rent richting de bal. Wakihuri rent richting de bal. Wakihuri passt de bal met de wreef. Dunde is nu in balbezit. Dunde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ayuko met een harde bal richting middenveld. Osewe kopt de bal weg. Kemboi rent richting de bal. Kemboi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kariuki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Omwayo controleert de bal met de borst. Letipilia rent richting de bal. Letipilia probeert naar een medespeler te passen. Kemboi is nu in balbezit. Kemboi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eridan fc 38%, malindi fc 62%.
eridan fc - malindi fc 1:2