Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAPILO CREOLE Cowardly Kale
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kamade rent richting de bal. Kirwa onderschept slim de pass. Kirwa passt de bal in één keer door. Saitoti rent richting de bal. Saitoti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kibet met een sublieme pass. Kirwa rent richting de bal. Kirwa passt de bal in één keer door. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Saitoti onderschept slim de pass. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono geeft een lange en hoge pass. Kipkunui springt en kopt de bal. Owiti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPILO CREOLE - Cowardly Kale 0:1

35e minuut.
Kirwa rent richting de bal. Kipkunui rent richting de bal. Cherono verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kimanthi is nu in balbezit. Saitoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saitoti passt de bal zonder na te denken. Cherono rent richting de bal. Cherono schiet op doel. Oyuga bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Kamade is nu in balbezit. Muliro rent richting de bal. Kamade probeert naar een medespeler te passen. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAPILO CREOLE - Cowardly Kale 1:1

44e minuut.
Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ongeri de bal onder controle te krijgen. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPILO CREOLE 68%, Cowardly Kale 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAPILO CREOLE - Cowardly Kale 1:1

47e minuut.
Kirwa passt de bal zonder na te denken. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui verovert de bal door een tackle van achteren. Kipkunui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Koskei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kipkunui rent richting de bal. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nyabaro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPILO CREOLE - Cowardly Kale 1:2

77e minuut.
Dulecha rent richting de bal. Muliro onderschept slim de pass. Ongeri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muliro raakt geblesseerd tijdens het duel. Cherono zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nyabaro trapt de bal weg. Kamade kopt de bal weg. Mitei probeert de bal met de borst te controleren. Muliro verovert de bal door een tackle van achteren. Muliro haalt uit met een fantastische trap. Oyuga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Ivuti rent richting de bal. Ivuti geeft een lange en hoge pass. Ongeri rent richting de bal. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPILO CREOLE 53%, Cowardly Kale 47%.
PAPILO CREOLE - Cowardly Kale 1:2