Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cowardly Kale PAPILO CREOLE
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Koskei met een harde bal richting middenveld. Nduria kopt de bal weg. Suji heeft problemen om de bal te vangen. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kipkunui rent richting de bal. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kipkunui de bal. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Nduria heeft problemen om de bal te vangen. Ongeri is nu in balbezit. Nduria begaat een overtreding. Nduria krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa met een sublieme pass. Cherono is nu in balbezit. Cherono geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Owiti met een harde bal richting middenveld. Daar is Saitoti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saitoti probeert naar een medespeler te passen. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Owiti trapt de bal weg. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibet rent richting de bal. Cherono verovert de bal door een tackle van achteren. Cherono geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Kale 36%, PAPILO CREOLE 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cowardly Kale - PAPILO CREOLE 0:0

64e minuut.
Cherono raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kamau komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Cherono is nu in balbezit. Cherono geeft een lange en hoge pass. Mitei is nu in balbezit. Kamau rent richting de bal. Kamau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowardly Kale - PAPILO CREOLE 0:1

82e minuut.
Ongeri rent richting de bal. Kamau is nu in balbezit. Met opzet legt Ongeri zijn tegenspeler op de grond. Ongeri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Kale 53%, PAPILO CREOLE 47%.
Cowardly Kale - PAPILO CREOLE 0:1