Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cowardly Kale eridan fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mururi geeft de bal voor. Kimaiyo kopt de bal weg. Daar is Saitoti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Ampar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulecha verovert de bal door een tackle van achteren. Dulecha passt de bal in één keer door. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kirwa is nu in balbezit. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa rent richting de bal. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ivuti geeft een hoge lob. Ampar kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitei de bal. Kemboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowardly Kale - eridan fc 0:1

33e minuut.
Kirwa onderschept slim de pass. Kirwa passt de bal zonder na te denken. Mururi rent richting de bal. Kirwa rent richting de bal. Kirwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ampar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wambugu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ivuti de bal onder controle te krijgen. Kemboi rent richting de bal. Kemboi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ongeri is nu in balbezit. Ongeri geeft de bal voor. Cherono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Kale 47%, eridan fc 53%.
Cowardly Kale - eridan fc 0:1

52e minuut.
Ivuti verovert de bal door een tackle van achteren. Ivuti met een sublieme pass. Ndugo rent richting de bal. Kirwa onderschept slim de pass. Kirwa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cowardly Kale - eridan fc 1:1

58e minuut.
Ivuti speelt de bal door. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa met een sublieme pass. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Osewe de bal onder controle te krijgen. Mitei rent richting de bal. Mitei passt de bal in één keer door. Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui draait met de bal, schiet en ... Ayuko bokst de bal weg.

69e minuut.
Mururi heeft problemen om de bal te vangen. Kirwa rent richting de bal. Osewe rent richting de bal. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa draait met de bal, schiet en ... Ayuko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Dulecha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ampar met de inworp. Osewe is nu in balbezit. Osewe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wambugu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kirwa de bal. Mururi is nu in balbezit. Kirwa onderschept slim de pass. Kirwa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Kale 36%, eridan fc 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cowardly Kale - eridan fc 1:1