Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eridan fc Cowardly Kale
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


34e minuut.
Kapkobi is nu in balbezit. Saitoti is nu in balbezit. Kapkobi onderschept slim de pass. Osewe is nu in balbezit. Osewe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wambugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wambugu geeft een lange en hoge pass. Kapkobi probeert de bal aan de voet te houden. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eridan fc 57%, Cowardly Kale 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eridan fc - Cowardly Kale 0:0

47e minuut.
Mururi is nu in balbezit. Ongeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mururi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mururi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mururi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

49e minuut.
Kirwa rent richting de bal. Kirwa haalt uit met een fantastische trap. Cherono geeft een lange en hoge pass. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kirwa rent richting de bal. Kipkunui is nu in balbezit. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Maxime geeft een hoge lob. Inworp. Wambugu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eridan fc - Cowardly Kale 0:1

74e minuut.
Ampar onderschept slim de pass. Ampar met een sublieme pass. Kemboi is nu in balbezit. Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eridan fc - Cowardly Kale 1:1

78e minuut.
Suji geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kimaiyo met een snelle inworp. Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Adipo met een sublieme pass. Kemboi is nu in balbezit. Mitei onderschept slim de pass. Osewe is nu in balbezit. Osewe schiet op doel. Oyuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eridan fc 54%, Cowardly Kale 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eridan fc - Cowardly Kale 1:1