Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manchesterless PAPILO CREOLE
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Malot passt de bal zonder na te denken. Konchellah is nu in balbezit. Kamade onderschept slim de pass. Cherono is nu in balbezit. Cherono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kamade bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamade haalt uit met een fantastische trap. Mitei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cherono is nu in balbezit. Cherono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Konchellah is nu in balbezit. Kamade onderschept slim de pass. Kamade probeert naar een medespeler te passen. Cherono is nu in balbezit. Cherono haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Tikolo met een snelle inworp. Konchellah speelt de bal door. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng rent richting de bal. Odhieng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitonga is nu in balbezit. Gitonga passt de bal in één keer door. Mururi is nu in balbezit. Mururi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vader geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cherono de bal. Malot is nu in balbezit. Cherono verovert de bal door een tackle van achteren. Cherono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchesterless 60%, PAPILO CREOLE 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manchesterless - PAPILO CREOLE 0:0

48e minuut.
Komen passt de bal in één keer door. Chepchumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepchumba geeft een lange en hoge pass. Muliro bereikt de bal nog maar net als eerste. Muliro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tikolo geeft een hoge lob. Inworp. Muliro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamade is nu in balbezit. Kamade draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kimanthi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Konchellah de bal onder controle te krijgen. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamade bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nyabaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi onderschept slim de pass. Mururi passt de bal met de wreef. Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Nyabaro rent richting de bal. Nyabaro geeft de bal voor. Daar is Kimanthi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malot rent richting de bal. Malot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Odhieng rent richting de bal. Odhieng schiet op doel. Koskei kopt de bal weg. Mururi heeft problemen om de bal te vangen. Mururi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nyabaro geeft een hoge lob. Muliro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mitei de bal onder controle te krijgen. Cherono rent richting de bal. Cherono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manchesterless - PAPILO CREOLE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchesterless 36%, PAPILO CREOLE 64%.
manchesterless - PAPILO CREOLE 0:1