Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAPILO CREOLE manchesterless
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen tragisch


23e minuut.
Kamade speelt de bal door. Daar is Cherono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono verovert de bal door een tackle van achteren. Cherono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vader kopt de bal weg. Kamade rent richting de bal. Kamade probeert naar een medespeler te passen. Cherono is nu in balbezit. Cherono schiet op doel. Muliro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPILO CREOLE - manchesterless 1:0

30e minuut.
Chepchumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimanthi verovert de bal door een tackle van achteren. Kimanthi met een sublieme pass. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAPILO CREOLE - manchesterless 2:0

32e minuut.
Chepchumba kopt de bal weg. Konchellah probeert de bal met de borst te controleren. Muliro is nu in balbezit. Cherono is nu in balbezit. Cherono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAPILO CREOLE - manchesterless 3:0

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muliro trapt de bal weg van het doel. Odhieng kopt de bal weg. Daar is Mururi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mururi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kimanthi onderschept slim de pass. Kimanthi probeert naar een medespeler te passen. Mitei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono is nu in balbezit. Cherono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAPILO CREOLE - manchesterless 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPILO CREOLE 37%, manchesterless 63%.
PAPILO CREOLE - manchesterless 4:0

53e minuut.
Vader met een sublieme pass. Cherono geeft een lange en hoge pass. Gitonga heeft problemen om de bal te vangen. Mururi is nu in balbezit. Mururi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lekimeju geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kimanthi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamade is nu in balbezit. Kamade geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng geeft een hoge lob. Cherono rent richting de bal. Cherono geeft een hoge lob. Nyabaro kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAPILO CREOLE 55%, manchesterless 45%.
PAPILO CREOLE - manchesterless 4:0