Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Potatoes eridan fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Wakihuri met een sublieme pass. Loloupe is nu in balbezit. Kapkobi onderschept slim de pass. Adipo rent richting de bal. Adipo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Potatoes - eridan fc 1:0

6e minuut.
Daar is Osewe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemboi rent richting de bal. Theuri is nu in balbezit. Kemboi verovert de bal door een tackle van achteren. Kemboi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi rent richting de bal. Kibaki begaat een overtreding. Kibaki krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ampar met een sublieme pass. Osewe is nu in balbezit. Osewe passt de bal zonder na te denken. Kemboi is nu in balbezit. Kemboi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kibaki rent richting de bal. Osewe verovert de bal door een tackle van achteren. Osewe speelt de bal door. Klungelig pakt Kemboi de bal. Kemboi haalt uit met een fantastische trap. Barngetuny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Cherono raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adipo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Potatoes 56%, eridan fc 44%.
Magic Potatoes - eridan fc 1:0

48e minuut.
Daar is Loloupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loloupe is nu in balbezit. Loloupe schiet op doel. Ayuko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Kapkobi heeft problemen om de bal te vangen. Kapkobi geeft de bal voor. Kemboi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osewe rent richting de bal. Osewe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wakihuri passt de bal met de wreef. Kibaki is nu in balbezit. Kibaki probeert naar een medespeler te passen. Loloupe is nu in balbezit. Loloupe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mururi geeft een lange en hoge pass. Kiplagat kopt de bal weg. Daar is Odindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemboi rent richting de bal. Kemboi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Potatoes 41%, eridan fc 59%.
Magic Potatoes - eridan fc 1:0