Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 STARS Cowardly Kale
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Ongeri is nu in balbezit. Simiyu onderschept slim de pass. Simiyu speelt de bal door. Lusweti rent richting de bal. Lusweti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11 STARS - Cowardly Kale 1:0

21e minuut.
Cherono passt de bal in één keer door. Sau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui begaat een overtreding. Kipkunui krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Suji met een sublieme pass. Simiyu is nu in balbezit. Simiyu passt de bal in één keer door. Lusweti is nu in balbezit. Lusweti haalt uit met een fantastische trap. Oyuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 STARS - Cowardly Kale 2:0

27e minuut.
Karai probeert naar een medespeler te passen. Mariuki speelt de bal door. Lusweti rent richting de bal. Simiyu rent richting de bal. Simiyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11 STARS - Cowardly Kale 3:0

40e minuut.
Ongeri probeert naar een medespeler te passen. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wambugu met een sublieme pass. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 STARS 40%, Cowardly Kale 60%.
11 STARS - Cowardly Kale 3:0

47e minuut.
Simiyu is nu in balbezit. Saitoti verovert de bal door een tackle van achteren. Saitoti passt de bal in één keer door. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Ongeri de bal onder controle te krijgen. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa passt de bal in één keer door. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Peponi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wambugu met een snelle inworp. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kipkunui rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 STARS - Cowardly Kale 3:1

81e minuut.
Kimaiyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti onderschept slim de pass. Simiyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti rent richting de bal. Lusweti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 STARS 43%, Cowardly Kale 57%.
11 STARS - Cowardly Kale 3:1