Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eridan fc FC Iten runners
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ampar bereikt de bal nog maar net als eerste. Akida onderschept slim de pass. Akida passt de bal in één keer door. Malot bereikt de bal nog maar net als eerste. Malot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cherono geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mbuvi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dulecha is nu in balbezit. Dulecha schiet op doel. Ayuko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ampar controleert de bal met de borst. Wat een zware overtreding van Akida ... Strafschop! Ampar raakt geblesseerd tijdens het duel. Sang neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Koskei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eridan fc - FC Iten runners 1:0

25e minuut.
Dulecha is nu in balbezit. Mururi verovert de bal door een tackle van achteren. Mururi speelt de bal door. Sang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Akida de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eridan fc - FC Iten runners 2:0

34e minuut.
Mbuvi kopt de bal weg. Klungelig pakt Malot de bal. Dulecha rent richting de bal. Dulecha draait met de bal, schiet en ... Daar is Kanana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Munandi met een sublieme pass. Kirwa is nu in balbezit. Ndugo begaat een overtreding. Ndugo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eridan fc 47%, FC Iten runners 53%.
eridan fc - FC Iten runners 2:0

48e minuut.
Kapkobi verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa met een sublieme pass. Dulecha rent richting de bal. Dulecha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ndugo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ndugo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sang is nu in balbezit. Kemboi is nu in balbezit. Kemboi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sang geeft een lange en hoge pass. Daar is Ampar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi draait met de bal, schiet en ... Koskei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eridan fc 50%, FC Iten runners 50%.
eridan fc - FC Iten runners 2:0