Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malindi fc Magic Potatoes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Kinyua kopt de bal weg. Omwayo heeft problemen om de bal te vangen. Adipo begaat een overtreding. Omwayo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Omwayo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wakihuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri geeft de bal voor. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunde schiet op doel. Theuri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barngetuny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
malindi fc - Magic Potatoes 1:0

13e minuut.
Adipo is nu in balbezit. Machuka verovert de bal door een tackle van achteren. Machuka passt de bal in één keer door. Dunde rent richting de bal. Dunde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Wakihuri passt de bal in één keer door. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dunde raakt geblesseerd tijdens het duel. Wakihuri kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Barngetuny bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
malindi fc - Magic Potatoes 2:0

22e minuut.
Barsosio rent richting de bal. Barsosio geeft de bal voor. Loloupe heeft problemen om de bal te vangen. Loloupe schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Loloupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adipo is nu in balbezit. Loloupe rent richting de bal. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adipo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Theuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri speelt de bal door. Odindo heeft problemen om de bal te vangen. Kinyua is nu in balbezit. Kinyua geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Omwayo passt de bal met de wreef. Kinyua is nu in balbezit. Kinyua probeert naar een medespeler te passen. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
malindi fc - Magic Potatoes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malindi fc 42%, Magic Potatoes 58%.
malindi fc - Magic Potatoes 3:0

53e minuut.
Daar is Machuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adipo rent richting de bal. Mariuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Adipo verovert de bal door een tackle van achteren. Adipo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Wakihuri is nu in balbezit. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri rent richting de bal. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Omwayo probeert naar een medespeler te passen. Machuka rent richting de bal. Machuka geeft een lange en hoge pass. Daar is Dunde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malindi fc 44%, Magic Potatoes 56%.
malindi fc - Magic Potatoes 3:0