Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cowardly Kale manchesterless
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen tragic


4e minuut.
Mitei speelt de bal door. Cherono speelt de bal door. Mururi is nu in balbezit. Odhieng is nu in balbezit. Odhieng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Suji de bal. Cherono rent richting de bal. Cherono passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Odhieng de bal. Odhieng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Malot kopt de bal weg. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi probeert naar een medespeler te passen. Odhieng rent richting de bal. Odhieng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Kirwa met een sublieme pass. Cherono rent richting de bal. Cherono passt de bal met de wreef. Mururi rent richting de bal. Mururi schiet op doel. Oyuga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowardly Kale - manchesterless 0:1

13e minuut.
Mururi rent richting de bal. Odhieng rent richting de bal. Mururi is nu in balbezit. Odhieng rent richting de bal. Odhieng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kimaiyo trapt de bal weg. Kirwa kopt de bal weg. Mitei is nu in balbezit. Kipkunui onderschept slim de pass. Kipkunui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Malot passt de bal zonder na te denken. Kipkunui heeft problemen om de bal te vangen. Mitei is nu in balbezit. Kipkunui onderschept slim de pass. Kipkunui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ongeri passt de bal in één keer door. Odhieng heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ongeri. Ongeri krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Malot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malot onderschept slim de pass. Odhieng is nu in balbezit. Odhieng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Malot speelt de bal door. Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng passt de bal zonder na te denken. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Malot ... Strafschop! Malot krijgt een gele kaart. Kirwa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kirwa kan niet meer verder spelen. Oracho komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kipkunui neemt zijn aanloop. Muliro bokst de bal weg. Kipkunui is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cherono neemt de hoekschop. Kipkunui springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cowardly Kale - manchesterless 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Kale 52%, manchesterless 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cowardly Kale - manchesterless 1:1

53e minuut.
Klungelig pakt Konchellah de bal. Saitoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saitoti passt de bal zonder na te denken. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Komen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Modi komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Saitoti met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Cherono de bal onder controle te krijgen. Oracho rent richting de bal. Oracho schiet op doel. Mitei probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowardly Kale - manchesterless 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Kale 49%, manchesterless 51%.
Cowardly Kale - manchesterless 2:1