Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
manchesterless Cowardly Kale
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
tragisch Verdedigen slecht


4e minuut.
Mitei trapt de bal weg. Odhieng kopt de bal weg. Mitei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mururi rent richting de bal. Mururi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ongeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Malot onderschept slim de pass. Malot passt de bal met de wreef. Daar is Odhieng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odhieng schiet op doel. Oyuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Dulecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulecha geeft een lange en hoge pass. Chepchumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
manchesterless - Cowardly Kale 0:1

11e minuut.
Chepchumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepchumba geeft de bal voor. Kimaiyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kirwa met een sublieme pass. Kipkunui rent richting de bal. Konchellah is nu in balbezit. Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ongeri is nu in balbezit. Ongeri met een sublieme pass. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa onderschept slim de pass. Kirwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Saitoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saitoti passt de bal in één keer door. Konchellah speelt de bal door. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ongeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ongeri geeft een lange en hoge pass. Chepchumba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui schiet op doel. Muliro bokst de bal weg.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cherono neemt de hoekschop. Mururi rent richting de bal. Mururi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
manchesterless - Cowardly Kale 1:1

41e minuut.
Kipkunui met een sublieme pass. Mururi rent richting de bal. Mururi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchesterless 52%, Cowardly Kale 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manchesterless - Cowardly Kale 1:1

62e minuut.
Komen met een sublieme pass. Mururi is nu in balbezit. Saitoti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mururi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Odhieng kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Mitei kopt de bal weg. Saitoti rent richting de bal. Saitoti passt de bal in één keer door. Cherono rent richting de bal. Cherono passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Muliro trapt de bal weg van het doel. Saitoti is nu in balbezit. Konchellah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konchellah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: manchesterless 50%, Cowardly Kale 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
manchesterless - Cowardly Kale 1:1