Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Iten runners 11 STARS
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten hopeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Malot is nu in balbezit. Simiyu speelt de bal door. Lagat rent richting de bal. Malot verovert de bal door een tackle van achteren. Malot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lelel onderschept slim de pass. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelel maakt een afschuwelijke overtreding. Lelel krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mariuki passt de bal zonder na te denken. Lusweti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gichonga. Gichonga krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mariuki geeft een hoge lob. Sau rent richting de bal. Sau met een sublieme pass. Lusweti rent richting de bal. Lusweti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lusweti is nu in balbezit. Simiyu is nu in balbezit. Lelel maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lelel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

45e minuut.
Korir kan de bal niet met de borst controleren. Oloo is nu in balbezit. Korir begaat een overtreding. Korir krijgt een gele kaart. Oloo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oloo kan niet meer verder spelen. Kwach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Iten runners 65%, 11 STARS 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Iten runners - 11 STARS 0:0

47e minuut.
Karai is nu in balbezit. Karai geeft een lange en hoge pass. Mwale is nu in balbezit. Lusweti onderschept slim de pass. Lusweti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iten runners - 11 STARS 0:1

55e minuut.
Mariuki geeft de bal voor. Simiyu is nu in balbezit. Munandi is nu in balbezit. Simiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Simiyu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Korir passt de bal in één keer door. Simiyu is nu in balbezit. Lusweti rent richting de bal. Simiyu is nu in balbezit. Simiyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mariuki speelt de bal door. Simiyu rent richting de bal. Simiyu passt de bal in één keer door. Lusweti rent richting de bal. Lusweti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Simiyu heeft problemen om de bal te vangen. Simiyu geeft een hoge lob. Koskei met een sublieme pass. Malot bereikt de bal nog maar net als eerste. Malot draait met de bal, schiet en ... Matilu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Iten runners 62%, 11 STARS 38%.
FC Iten runners - 11 STARS 0:1