Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
malindi fc Cowardly Kale
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Langat verovert de bal door een tackle van achteren. Machuka is nu in balbezit. Machuka passt de bal in één keer door. Dunde is nu in balbezit. Dunde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kamau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cherono met een snelle inworp. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Oyuga trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kirwa de bal. Omwayo met een sublieme pass. Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kamau geeft een hoge lob. Daar is Kinyua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinyua met een sublieme pass. Lilimani is nu in balbezit. Lilimani geeft een lange en hoge pass. Oyuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Saitoti de bal. Saitoti passt de bal zonder na te denken. Kamau controleert de bal met de borst. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
malindi fc - Cowardly Kale 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malindi fc 56%, Cowardly Kale 44%.
malindi fc - Cowardly Kale 0:1

48e minuut.
Barmasai geeft een lange en hoge pass. Kinyua kopt de bal weg. Dunde rent richting de bal. Dunde draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shah rent richting de bal. Shah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Langat passt de bal zonder na te denken. Dulecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulecha probeert naar een medespeler te passen. Dunde is nu in balbezit. Dunde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
malindi fc - Cowardly Kale 1:1

55e minuut.
Dulecha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ivuti komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lilimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai onderschept slim de pass. Barmasai met een sublieme pass. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kimaiyo geeft een hoge lob. Inworp. Shah met de inworp. Lilimani rent richting de bal. Lilimani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
malindi fc - Cowardly Kale 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: malindi fc 48%, Cowardly Kale 52%.
malindi fc - Cowardly Kale 2:1