Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cowardly Kale malindi fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kamau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cherono met een snelle inworp. Kirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Machuka rent richting de bal. Machuka geeft een lange en hoge pass. Dunde rent richting de bal. Dunde haalt uit met een fantastische trap. Oyuga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowardly Kale - malindi fc 0:1

25e minuut.
Ongeri geeft de bal voor. Kirwa kopt de bal weg. Mariuki speelt de bal door. Dunde is nu in balbezit. Dunde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa met een sublieme pass. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui schiet op doel. Kariuki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cowardly Kale - malindi fc 1:1

40e minuut.
Lilimani rent richting de bal. Mitei rent richting de bal. Omwayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kirwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowardly Kale - malindi fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Kale 50%, malindi fc 50%.
Cowardly Kale - malindi fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowardly Kale 54%, malindi fc 46%.
Cowardly Kale - malindi fc 2:1