Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crveni Bojleri F.C.Bayern Munich
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Glogovac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Janićijević de bal. Janićijević speelt de bal door. Mrakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Glogovac passt de bal in één keer door. Janićijević rent richting de bal. Pivljanin begaat een overtreding. Pivljanin krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kalađurđević met een sublieme pass. Mrakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasojević is nu in balbezit. Mrakić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrakić haalt uit met een fantastische trap. Rogošić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ušćumlić verovert de bal door een tackle van achteren. Ušćumlić geeft een hoge lob. Rašević kopt de bal weg. Mrakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pivljanin rent richting de bal. Janićijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivljanin is nu in balbezit. Janićijević verovert de bal door een tackle van achteren. Janićijević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bojić geeft de bal voor. Dedijer is nu in balbezit. Dedijer probeert naar een medespeler te passen. Mrakić rent richting de bal. Mrakić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crveni Bojleri - F.C.Bayern Munich 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveni Bojleri 43%, F.C.Bayern Munich 57%.
Crveni Bojleri - F.C.Bayern Munich 1:0

48e minuut.
Pivljanin verovert de bal door een tackle van achteren. Mlinarić is nu in balbezit. Mlinarić met een sublieme pass. Kalabić rent richting de bal. Kalabić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Spasojević passt de bal zonder na te denken. Daar is Mlinarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalabić is nu in balbezit. Kalabić schiet op doel. Prodanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crveni Bojleri - F.C.Bayern Munich 1:1

54e minuut.
Klungelig pakt Glogovac de bal. Pivljanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivljanin passt de bal met de wreef. Mrakić is nu in balbezit. Mrakić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveni Bojleri - F.C.Bayern Munich 2:1

82e minuut.
Pivljanin speelt de bal door. Ušćumlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ušćumlić speelt de bal door. Mrakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrakić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveni Bojleri - F.C.Bayern Munich 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveni Bojleri 41%, F.C.Bayern Munich 59%.
Crveni Bojleri - F.C.Bayern Munich 3:1